Indijska farmaceutska industrija Sundyota Numandis dolazi u srednju i istočnu Europu, nakon zapadne Europe, Sjeverne i Južne Amerike i, dakako Azije. Naturallab ponosno objavljuje kako zastupa interese Sundyota Numandisa u: Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Sjevernoj Makedoniji, Kosovu, Crnoj Gori, Rumunjskoj, Bugarskoj, Mađarskoj, Slovačkoj, Češkoj, Austriji, Poljskoj, Bjelorusiji, Ukrajini, Litvi, Latviji, Estoniji i Ruskoj Federaciji. 

U svim zemljama srednje i istočne Europe tražimo tvrtke zainteresirane za uvoz i distribuciju nutraceutika, probiotika i fitofarmaka Sundyota Numandisa. 

Ne zaboravite da je riječ o najvećem svjetskom tržištu farmaceutske industrije, a naš partner ima pristup u 120.000 ljekarni i surađuje s više od 60.000 liječnika samo u Indiji. 

Obratite nam se s povjerenjem da Vas upoznamo s mogućnostima ove inovativne i dinamične kompanije.

Indijsko farmaceutsko tržište procjenjuje se na 160 milijardi eura i treće je opsegom, a 14. vrijednošću na svijetu. Sundyota Numandis surađuje s prvih 100 farmaceutskih kompanija u Indiji koje pokrivaju 90% indijskog tržišta. Surađuje s više od 700 različitih distributera. 

Sundyota Numandis razvila je više od 60 molekula! Još 43 su u razvoju.

Ukoliko ste – veledrogerija ili pharma-industrija (neovisno o veličini) iz srednje ili istočne Europe, javite nam se s povjerenjem. Naš je primarni cilj prodavati gotove proizvode Sundyota Numandisa u Europi. No, mogući su i razni drugi poslovni dogovori. Tražite li novi opskrbni lanac pojedinih sirovina, javite se. Želite li kupovati proizvode in bulk, nema problema. 

Obratite se Naturallabu. Rado ćemo Vam pomoći.

Novosti

Video

Kontakt

Naturallab,
ul. Miramarska 107,
Zagreb 10000,
Hrvatska

goso

direktor
dr. vet. med. Gošo Hadži-Vasilev
hadzivasilev60@net
+385 (0)98 357 729
+389 (0)75 414 143

Powered by Domena.com

Naturallab - mjesto zdravih odluka!

Kontaktirajte nas
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok